Purity AS Logo

Backup as a Service (BaaS)

Purity BaaS

Har du IT-ansvar i dag, kjenner du antagelig til mange problemstilinger og utfordringer knyttet til backup / sikkerhetskopiering av data. Hvordan skal backup-vindet holdes nede? Hvordan skal kostnadene holdes nede uten at det går på beskostning av funksjonalitet og ytelse? Spørsmålene er mange, men svaret er enkelt - legg dine sikkerhetskopier i vår skytjeneste, og la oss håndtere jobben for deg.

Med Purity Backup as a Service får du følgende fordeler: 

Likviditet:  Med en skyløsning unngår du store engangs-investeringer for kjøp av hardware og software.

Kontroll: Du har full kontroll over dine data til enhver tid. I Puritys Skyportal ser du antall klienter, forbruk av terrabyte, kostnad og status på backupmiljøet ditt til enhver tid.  

Garanti: Du er garantert hurtig og sikker reetablering at dataene dine. Purity jobber etter SLA avtaler som garanterer servicenivå. 

Forutsigbarehet: Fakturering skjer etter faktisk forbruk, som du når som helst kan sjekke i skyportalen.

Skalerbarhet: Øk kapasiteten enkelt ved behov, uten investeringer i infrastruktur - eller skalér ned og spar kostnader når du ønsker det.

Forsikring: Med Backup as a Service fra Purity har du sikret deg mot konsekvensene av uforutsett datatap

Norske Skytjenester: Backup-dataene sikret både lokalt og på sekundær lokasjon i Norge, driftet av Purity. Purity leverer norske skytjenester, som beskytter dine data fra innsyn og utlevering til utenlandske interesser.

Backup

Alle våre løsninger er skreddersydde og tilpasset den enkelte virksomhets ønske, behov og data. Løsningen prises pr TB med front end data. Dette gjør det forutsigbart og enkelt å velge en backup as a service løsning fra Purity.

Vi tilbyr løsninger for virksomheter i alle størrelser.  Både Enterprise-segmentet og små og mellomstore bedrifter vil dra fordel av våre ulike løsninger for sikkerhetskopiering av data. 

Vil du vite mer om hvordan du holder kontroll på dine sikkerhetskopier med Purity BaaS?  Les om vår skyportal

Skyportal Ikon Faktisk Farger

Kontakt oss for demonstrasjone eller et tilbud på Purity BaaS.