Purity AS Logo

 • CommVault

  Thumbnail

   

  CommVault

  CommVault er en av markedslederne innen backup-software og leder i dag Gartners Magic Quadrant.

  CommVaults teknologiske plattform er velegnet til å løse dagens utfordringer knyttet til voksende lagringsbehov. På en og samme platform samler CommVault tjenester, lagringsforvaltning, arkiv, replikering, sikkerhetskopiering, og søk.

  CommVault er et kostnadseffektivt alternativ og en velegnet løsning for mellomstore- og Enterprise- miljøer med stort funksjonalitetsbehov.

   

  Purity og CommVault

  Purity er Commvault Platinum partner, noe som betyr at vi er en av de høyest sertifisert CommVault Partnerne i Norge. Vi tilbyr CommVault lisensiering, installasjon og support.

  For mer informasjon, besøk CommVault sine nettsider her.

   

  Les mer…

 • Thumbnail

  ExaGrid Systems var Puritys første partner, og sammen har vi siden 2008 hatt stor suksess i det norske markedet.

  Sjekk ut siste modell: ExaGrid EX21000E

  ExaGrid tilbyr den raskeste og mest skalerbare disk-baserte backup-løsning med datadeduplisering til markedets beste pris, og er kanskje mest kjent for sin unike skalering med GRID-arkitektur, hvor man kan skalere fra 1 til 10 noder i et system med global deduplisering. ExaGrid er velegnet for miljø der skalering og ytelse er viktig.

   

   

  ExaGrid ble i 2011 kåret til "Best In Class" av DCIG Buyer's Guide. I januar 2013 ble ExaGrid utnevnt til en av vinnerne av InfoWorld 2013 Technology of the Year.

  Purity leverer hele ExaGrid EX-serien: EX1000, EX2000, EX3000, EX4000, EX5000 EX7000, EX10000, EX13000, EX21000E.

  Kontakt oss, så hjelper vi deg å finne et backupsystem tilpasset din bedrifts behov. 

   

  For mer informasjon, besøk ExaGrid sine nettsider her.

  Les mer…

 • Hewlett Packard Enterprise

  HPE Logo Png

  Purity er den største dedikerte lagringspartneren til HPE i Norden. Vi er også den eneste nordiske partneren som kan tilby egen support og lokalt delelager på hele HPEs datalagring- og backup-portefølje.

  Purity hadde tidligere agentur på 3PAR i Norden, i dag kan de fortsatt skilte med markedsledende 3PAR-kompetanse og et omfattende samarbeid med HPE. Purity er HPEs eneste spesialistpartner innen datalagring, og eneste HPE Profile 3 Partner i Norden på deres lagringsportefølje.

  Purity har markedets raskeste support og feilrettingstid, med navngitt dedikert personell mot hver kunde, tilgang til lokalt delelager og med ledende support-verktøy sikrer vi din bedrift en ferdig integrert løsning med support slik support skal fungere.

  Purity og HP 3PAR

  Purity hadde tidligere agentur på 3PAR i Norden, i dag kan de fortsatt skilte med markedsledende 3PAR-kompetanse og et omfattende samarbeid med HP, som kjøpte opp 3PAR i 2010. Purity er HPs eneste spesialistpartner innen datalagring, og eneste HP Profile 3 Partner i Norden på HPs lagringsportefølje.

  Purity har markedets raskeste support og feilrettingstid, med navngitt dedikert personell mot hver kunde, tilgang til lokalt delelager og med ledende support-verktøy sikrer vi din bedrift en ferdig integrert løsning med support slik support skal fungere. - See more at: /vi-tilbyr/datalagring/hp-3par-storeserv-7450/#sthash.WhoKxiL7.dpuf
  Purity og HP 3PAR

  Purity hadde tidligere agentur på 3PAR i Norden, i dag kan de fortsatt skilte med markedsledende 3PAR-kompetanse og et omfattende samarbeid med HP, som kjøpte opp 3PAR i 2010. Purity er HPs eneste spesialistpartner innen datalagring, og eneste HP Profile 3 Partner i Norden på HPs lagringsportefølje.

  Purity har markedets raskeste support og feilrettingstid, med navngitt dedikert personell mot hver kunde, tilgang til lokalt delelager og med ledende support-verktøy sikrer vi din bedrift en ferdig integrert løsning med support slik support skal fungere. - See more at: /vi-tilbyr/datalagring/hp-3par-storeserv-7450/#sthash.WhoKxiL7.dpuf

  Les mer…

 • Nimble Storage

  Thumbnail

  I bedrifter av alle størrelser står IT-avdelingen i dag overfor endringer, nye krav og utfordringer.  IT-miljøet omformes gjennom økt virtualisering, dynamiske applikasjonsmiljø og hyppig økning i mengdene av data som skal tas vare på og økte krav til lagringsløsningens ytelse.

  Nimble Storage er designet for å møte disse utfordringene.

  Nimble Storage er et mid-range hybrid (Flash + SATA) primærlagringssystem som gir høy ytelse og god kapasitet ved hjelp av NVRAM og SSD sammen med SATA kapasitetsdisker. Systemet er også svært rikt på funksjonalitet og integrasjonsmuligheter.

  Løsninger fra Nimble Storage skalerer uten avbrudd (non-disruptively) og minimerer kritisk gjenopprettingstid. Løsningene er bygget på selskapet patenterte Cache Accelerated Sequential Layout (CASL) arkitektur. CASL er designet med hybrid-løsninger for øyet, og kombinerer flashteknologiens unike hurtighet med kostnadseffektiv kapasitet fra diskteknologien.

  Nimble Storage er ideelt for lagring og beskyttelse av kritiske data som Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server, server virtualisering og VDI. En ypperlig lagringsløsning til mid-range kunder med blandet miljø.

   

  Ta kontakt for mer informasjon og demonstrasjoner av Nimble Storage.

  Les mer…

 • Pure Storage

  Thumbnail

  Pure Storage tilbyr 100 % flashbaserte lagringsløsninger som skapt for store virtuelle miljøer og som high-end primærlagring.

   

  Pure Storage er en helt unik lagringsløsning. Ikke bare er den 100 % flashbasert, den er også den første flashbaserte lagringsløsningen som møter Enterprisesegmentets krav til tilgjengelighet, stabilitet og skalering, samtidig som den leverer konkurransedyktige priser i møte med annen lagringsteknologi. 

  Pure Storage FlashArray leverer ekstremt lav kost per IOPS med sin unike real-time deduplisering, som reduserer datamengde på VDI og VMWare-løsninger med opptil 90 %. Med Purestorage ser vi en gjennomsnittlig pris på 30 kroner pr GB. Det gis også prisgaranti på PureStorage.

  Flash-teknologi har alle forutsetninger for å revolusjonere Enterprise-lagring; ved å tilby lagringsløsninger som er raskere og mer plass- og energibesparende enn annen lagringsteknologi på markedet. Likevel er flash-løsninger i dag langt ifra så utbredt som potensialet tilsier. Dette skyldes ofte at flash-løsninger ikke leveres til priser som kan utkonkurrere annen teknologi.

  Her kommer Pure Storage inn. Da Pure Storage ble etablert i 2009, hadde selskapet et mål for øye: Å tilby flashlagring til lavere pris enn disk-løsninger, og således legge til rette for at flash-løsninger får plassen de fortjener i datarommet.

  Siden oppstart har selskapet utmerket seg i prestisjetunge kåringer, deriblant med andreplass i Wall Street Journals «2012 Technology Innovation Awards» og som finalist i Storage Magazines «Product of the Year 2012». i 2013 ble de av Gartner utpekt til "Cool Vendor", en tittel som deles ut til aktører som evner å tenke nytt og levere nyskapende teknologi og løsninger.

  Pure Storage FlashArray er ideell for høy-ytelses systemer, server virtualisering, desktop virtualisering, database og Cloud computing.

   

  Purity og Pure Storage

  Purity har agenturet på Pure Storage i Norge. Vi har lokalt delelager og demosenter. Og sertifiserte Pure Storage teknikere, kompetansen og erfaringen som trengs for å levere din neste flash lagringsløsning med markedets beste support.

  Kontakt oss for uforpliktende tilbud og demonstrasjon av hva flash og Pure Storage kan tilføre din bedrifts datarom.

  Se også PureStorage.com for mer informasjon, videoer og whitepapers.

   

   

  Les mer…

 • Symantec

  Thumbnail

  Symantec befinner seg i toppsjiktet blant leverandører av sikkerhetsprogramvare og tjenester globalt, og leverer programvare og tjenester som sørger for å opprettholde sikkerheten, tilgjengeligheten og integriteten til kundens data. Symantec tilbyr også Appliance-produkter innen datalagring for å komplementere deres filosofi om å sikre data.

  Purity forhandler hele Symantec sin produkt portefølje, men har hovedfokus på følgende produkter:

  • Backup Exec
  • NetBackup
  • Storage Foundation
  • Enterprise Vault

   

  For mer informasjon, besøk Symantec sine nettsider her.

  Les mer…

 • VEEAM

  Thumbnail

  VEEAM er anerkjente for å være ledende og mest innovative på virtuelle miljø, og tilbyr produkter innenfor backup, rapportering, konfigurasjon og overvåkning av virtuelle miljøer.

  VEEAM hjelper bedrifter til å redusere kostnader, minimisere risiko og muliggjør optimal utnyttelse av muligheten som ligger i virtualisering teknologien.  

   

  Purity forhandler alle VEEAM sine produkter, dette inkluderer produkter innen disse områdene:

  • Virtualization-Powered Data Protection
  • Virtualization Management

   

  For mer informasjon, besøk VEEAM sine nettsider her.

  Les mer…

 • Watchcom

  Thumbnail

  Watchcom beskytter kundene sine mot datainnbrudd som fører til tap av sensitive opplysninger, misbruk og skadeverk. De arbeider de med å redusere sannsynligheten for vellykkede angrep, og bidrar også med å redusere skadene etter eventuelle vellykkede angrep.


  Purity samarbeider med Watchcom for optimal sikring av våre datasentre.

   

  Besøk watchcom.no for mer informasjon.

   

  L4-Graywolf -Platinum

  Les mer…

 • ZERTO – En ny og bedre måte å gjøre Disaster Recovery på

  Thumbnail

  ZERTO - En ny og bedre måte å gjøre Disaster Recovery på

  Zerto har utviklet den første hypervisor-baserte replikerings-softwaren for virksomheter i enterprise-segmentet, og leverer løsninger som sikrer virksomhetskontinuitet (BC, Business Continuity) og katastrofegjenopprettelse (DR, Disaster Recovery) for virtualiserte infrastrukturer og sky-løsninger.

   

  Én løsning dekker alle dine DR-behov

  Purity og Zerto samarbeider om å levere markeds beste DR-løsninger. Med oss på laget trenger du ikke andre DR-løsninger. Alle nødvendige oppgaver er bygget inn i løsningen, deriblant:

  • Failover til en eller flere virtuelle beskyttelsesgrupper (VGPs, Virtual Protection Groups), inkludert automatisert reversert replikering
  • Gjenopprettelse til et gitt tidspunkt i loggen
  • Umiddelbar gjenopprettelse av volum, i les-skriv format
  • Full feiltesting, inkludert full gjenopprettelse fra ekstern lokasjon
  • Migrering til sekundært datasenter
  • Komplette aktivitetsrapport for alle aktiviteter i systemet.

   

  DRaaS - din viktigste skyinvestering

  Samarbeidet innebærer at Purity tilbyr en skybasert Disaster Recovery løsning (DRaaS) som drar nytte av Zertos prisvinnende replikeringsløsning, og som sikrer kundene rask og kostnadseffektiv gjenopprettelse.

  DRaaS (Disaster Recovery as a Service) er en av de mest essensielle skytjenestene på markedet i dag, fordi den hjelper IT-avdelingene til å takle sine største utfordringer, slik som å; sikre høy tilgjengelighet på kritiske applikasjoner til en lav kost, samtidig som mobiliteten øker.

  Med Purity og Zerto møter du kravene til dagens komplekse enterprise-infrastruktur, uten at det går på bekostning av ytelse, brukervennlighet, skaleringsevne eller fleksibilitet.

  Snakk med oss om disaster recovery i dag, i morgen kan det være for sent!

  Les mer…