Purity AS Logo

Om Purity

Hvem er vi? 

Purity er en kompetansebedrift som leverer norske skytjenester. Vi er eksperter på leveranse av Backup, Disaster Reovery og lagring av data i skyen.

Vi leverer våre løsninger både som tjenester, (forkortet BaaS, DRaaS og STaaS), som lokale løsninger driftet av kunden selv, eller som hybridløsninger. Hybridløsninger er en kombinasjon av lokal løsning og tjeneste fra oss. Vi mener vi er blant Norges fremste spesialister på datalagring, backup og disaster recovery tjenester.

Når vi leverer lokale løsninger, hybridløsninger, eller skyløsninger for våre kunder, etterstreber vi alltid å levere det tekniske designet som gir kunden lavere kostnader, forbedret ytelse og enklere drift. Vi skreddersyr løsninger tilpasset enhver virksomhets behov.

Alle kundedata som Purity sikrer og ivaretar lagres i norske datasenter. Ingen data sendes ut av landet, med alle fordelene dette innebærer for våre kunder. 

Siden mars 2017 har Purity vært en del av Dustin Group. Du kan lese mer om Dustin Group her: www.dustingroup.com

 

Sikkerhet og Sertifiseringer

Purity er ISO 27001 sertifisert, noe som betyr at vi etterlever kravene til informasjonssikkerhet som standarden krever. Vi har et kontinuerlig fokus på kvalitet og sikkerhet, slik at vi kan ivareta våre kunders data på beste måte. 

ISO27001

Partnere

For å kunne tilby våre kunder best mulig teknolgi tilpasset ulike ønsker og behov, har Purity inngått samarbeidsavtaler og partnerskap med en rekke av de ledende leverandørene av hardware og software som finnes på markedet. Våre samarbeidspartnere er blant annet:

HPE

Nimble Storage

Pure Storage

ExaGrid

Zerto

Symantec

CommVault 

Veeam.

Purity håndterer salg, installasjon, support og konsulentbistand for våre kunder.

 

Våre tjenester inkluderer:

 

Data -lagring Backup Sky -backup

 

 

Tjenester Support