Purity AS Logo

Olav Thon Gruppen velger skytjenester fra Purity

 

Logo Thon 

Olav Thon Gruppen består av over 100 kjøpesenter i Norge og 12 kjøpesentre i Sverige, i tillegg til over 70 hoteller i Norge, Sverige, Brüssel og Rotterdam. Konsernet er en stor aktør med internasjonale lokasjoner spredd over et stort geografisk områdE.

Olav Thon Gruppen signerte nylig avtale med Purity om å legge sin backup til vår skytjeneste i en Backup as a service løsning. 

Hvorfor Purity

Olav Thon Gruppen ønsket seg en profesjonell samarbeidspartner for å ivareta og backe opp sine data. For et ekspanderende konsern var fleksibilitet en viktig faktor. Nye lokasjoner kan enkelt inkluderes i løsningen i takt med at konsernet vokser. Tilgangen til Puritys skyportal vil gjøre at Thon for oversikt over alle sine lokasjoner, brutt ned på geografisk nivå. I forhold til sin tidligere løsning fikk Thon Gruppen en bedre løsning med høyere sikring av dataene til en bedre pris.  

Thon Gruppens data vil ivaretas i Puritys høysikkerhets datasenter lokalisert i Norge, og deres data håndteres i henhold til vår ISO 27001 sertifisering innen informasjonssikkerhet. 

Purity ser frem til samarbeidet med en spennende kunde.