Purity AS Logo

Norsk Rikstoto velger Purity som skyleverandør

Rikstotologo

Norsk Rikstoto som har totalisatorvirksomhet innen hestesport i Norge og omsatte i 2014 for 3,7 Mrd NOK. Selskapet leverer spill via kommisjonærer og online og er avhengig av at systemer og løsninger fungerer opp mot 100%.

Norsk Rikstoto har valgt Purity for backup og disaster recovery i skyen. Dette gir Norsk Rikstoto forutsigbarhet for videre satsning og utvikling av tjenester med tilgang til markedsledende kompetanse og løsning innen sikring av data.

Hvorfor skyen?

Løsningen fra Purity gir både driftsfordeler og forutsigbare kostnader. Backup og Disaster Recovery medfører vanligvis store kostnader og høy kompleksitet når man drifter det selv. Ved å flytte Backup og Disaster Recovery løsning til Purity, får vi både en bedre løsning, forutsigbare kostnader og ikke minst tilgang til kompetanse på feltet. Prismodellen er også forutsigbar da man betaler for faktisk forbruk.

Annehøyopplastelig

 

"Vi valgte løsningen og Purity som leverandør da fokus hos Norsk Rikstoto er å ha de beste løsningene og samarbeide med partnere som innehar høyest kompetanse. Det er viktig for Norsk Rikstoto å sikre tap av data og at vi med vår tjeneste har minst mulig nedetid. Vårt samarbeid med Purity lever opp til disse kravene, og gir oss den forutsigbarhet og kvalitet vi ønsker å levere til våre kunder"

Anne Hognestad - IT Direktør Norsk Rikstoto

Puritys Norske Skytjenester

Purity er ledende aktør i Norge innen Backup-, Arkivering og Disaster recovery tjenester i skyen. Vi leverer norske skytjenester innen Enterprise segmentet. Purity har de siste årene investert tungt i løsninger og kompetanse, og har i dag mange av de store selskapene i Norge som kunder innen sin tjenesteportefølje.

Norsk Rikstoto er en av mange kunder hos Purity som har byttet fra tradisjonell inhouse drift, til å legge sekundær lokasjon til skyen.

«Vi ser at våre kunder opplever store besparelser med å outsorce backup og DR til oss. Backup og disaster recovery er komplekst og kostbart, men ved å benytte våre tjenester får våre kunder den beste kompetanse og en enterprise løsning til en konkurransedyktig pris» - Kjell Rune Øyrås, eier/Salgssjef Purity IT.

Avtalen inkluderer både backup og disaster recovery tjenester og har en avtaleverdi på ca 7 MNOK over 3 år.