Purity AS Logo

Multiconsult velger Purity som skyleverandør

Multiconsult som er et av Norges og Nordens ledende miljøer innenfor rådgivning og prosjektering, har inngått avtale med Purity IT for Backup, Arkivering og Disaster recovery as a service.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og ble etablert i 1908. Med sine 2100 ansatte tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. Multiconsult omsetter årlig for mer enn 2 milliarder kroner.

Norske Skytjenester fra Purity

Purity er den ledende aktøren innen Backup-, Arkivering og Disaster recovery tjenester i skyen. Selskapet leverer norske skytjenester innen Enterprise segmentet. Purity har de siste årene investert tungt i løsninger og kompetanse, og har i dag mange av de store selskapene i Norge som kunder innen sin tjenesteportefølje.

Hovedkontoret er i Oslo, men selskapet har og kontorer som dekker hele Norge. Multiconsult har også flere internasjonale avdelinger- og datterselskaper. «Vi valgte Purity sine løsninger da Purity kunne vise til stor kompetanse som ivaretar våre krav til effektiv og stabil drift, samt informasjonssikkerhet» Baste Amble, CIO/IKT direktør Multiconsult

Multiconsult er en av mange kunder hos Purity som har byttet fra tradisjonell inhouse drift, til å legge sekundær lokasjon til skyen.

«Vi ser at våre kunder opplever store besparelser med å outsorce backup og DR til oss. Backup og disaster recovery er komplekst og kostbart, men ved å benytte våre tjenester får våre kunder den beste kompetanse og en enterprise løsning til en konkurransedyktig pris» - Kjell Rune Øyrås, eier/Salgssjef Purity IT.

Avtalen inkluderer en komplett DR lokasjon med cirka 400 TB lagret kapasitet over 2 lokasjoner.

Kristoffer Multiconsult

 Baste Amble, CIO/IKT Direktør i Multiconsult, og Kristoffer Varvin, Enterprise Account Manager i Purity